Alèxia Putellas, nominada a la Pilota d'Or

La futbolista molletana és una de les favorites d'entre el llistat de vint jugadores

Esports

| Paco Largo - FC Barcelona

La revista France Football ha anunciat les vint futbolistes que opten a la Pilota d'Or i d'entre les favorites hi ha Alèxia Putellas. La petjada protagonista de la molletana en el triplet històric del FC Barcelona de la temporada passada, amb la Copa de la Reina, la Lliga i la Lliga de Campiones, ha estat clau per veure a la seva capitana en el llistat final del prestigiós guardó. 

 

La data de la cerimònia d'entrega de la Pilota d'Or 2021, que acredita els millors futbolistes de l'any, tindrà lloc el 29 de novembre a París. D'entre les vint candidates, hi ha altres quatre companyes de Putellas al Barça amb Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso. 

La molletana ja ha rebut aquest mateix any l'altre gran guardó del futbol amb el de millor futbolista de l’any i millor migcampista de la Champions League 2020-2021. Si guanyés la Pilota d'Or, tancaria un any d'ensomni per a la molletana després de guanyar-ho tot amb el FC Barcelona i emportar-se tots els trofeus de prestigi individuals. 

Edicions locals