Prop de 40.000 molletans ja tenen la pauta completa de vacunació

Els efectes de les vacunes continuen notant-se a l'Hospital de Mollet que divendres passat no tenia cap persona ingressada amb Covid

Societat

Prop de 40.000 molletans i molletanes ja tenen la pauta completa de la Covid. Així ho ha indicat l'Ajuntament de Mollet després de la reunió de coordinació que com cada dilluns celebra el consistori. En concret, segons ha indicat el govern molletà, el 86,1% de la població major de 12 anys ja ha rebut la primera dosi i ja tenen la pauta completa el 84,5%.

Durant la reunió de coordinació també s’ha constatat un descens dels principals indicadors respecte a les dades oficials anteriors.  Segons les últimes dades oficials disponibles, l’índex de rebrot a Mollet se situa en 168, quan dilluns passat era de 190. La velocitat de retransmissió es redueix fins a 1,35, quan dilluns passat era de 2,15.
 
En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, divendres passat no n’hi havia cap.
 
Mentre que pel que fa als centres educatius de Mollet hi ha 7 grups d’alumnat de primària confinats. En total, entre primària i secundària, hi ha 195 persones confinades i 17 positives.
 
 

Edicions locals