Salvem el Calderí supera els 4.000 euros en donacions per al contenciós contra la urbanització de la zona

Els fons han de servir per finançar les despeses de suport tècnic i jurídic derivades del procés judicial

Societat

La plataforma Salvem el Calderí ha superat ja els 4.000 euros en donacions que han de servir per finançar les despeses per tirar endavant el contenciós contra el projecte d'urbanització de la zona del Calderí.

La campanya de micromecenatge a l’espai web de kukumiku.com, que s va iniciar a mitjans de setembre, "ha estat tot un èxit", apunta el portaveu de la plataforma, Txus Carrasco, qui anima a seguir fent donacions. "En haver assolit l’objectiu plantejat en tan poc temps  la campanya encara té marge per créixer, segueix oberta i ho estarà encara, com a mínim durant un parell de setmanes més", explica Carrasco. "Com més importants siguin els fons aconseguits més recursos i possibilitats tindrem per tal de desplegar la campanya per salvar aquest emblemàtic espai, que es preveu llarga", adverteix.

La plataforma ha presentat un contenciós administratiu per tombar el projecte urbanístic que ja ha estat validat tant per l'Ajuntament com per la Comissió d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona. Durant el procés, Salvem el Calderí estarà acompanyada i assessorada pels serveis d’un gabinet especialitzat d’advocats. Els fons que es recaptin en aquesta campanya seran destinats a pagar les despeses de suport tècnic i jurídic derivades d’aquest procés. Les donacions són ingressades a un compte específic d’Ecologistes en Acció, a través del qual es trametran els pagaments. "Seguirem treballant tant des dels tribunals com des dels carrers, per aturar la urbanització i conscienciar la ciutadania de la importància de preservar aquest espai agrícola", diu Carrasco.

Edicions locals