El govern de Mollet anuncia una congelació de taxes socials per a l'any que ve

Es consoliden les mesures excepcionals que es van prendre per fer front a la Covid

Societat

El pròxim 25 d'octubre està previst que el govern de Mollet porti al ple la proposta d'ordenances fiscals i preus públics per a l'any que ve. L'executiu molletà avança que preveu una congelació de taxes com la de l'aigua i la de les terrasses dels bars i l'ampliació del sistema de tarifació social.

Aquests dies, l’equip de govern està presentant a la resta de grups municipals el document de treball, que, segons ha avançat el govern, preveu la congelació de les taxes socials com el preu de l’aigua, les escoles bressol municipals, a més de la taxa que paguen els bars per a les terrasses, entre altres preus públics.

També es preveu l’augment de la tarifació social en àmbits com l’aigua, la cultura i l’esport. La proposta actualitza els tipus d’alguns impostos i taxes per sota de l’IPC i consolida les mesures excepcionals per fer front a situacions econòmiques i socials provocades per la Covid. També es promou la implantació d’energia verda, amb bonificacions a l’Impost de Béns Immobles (IBI), l’Impost d'Activitat Econòmica (IAE) i l'Impost de Construcció i Obres (ICIO).

Edicions locals