La nova planta d'Amazon a Mollet comença a funcionar

La logística, al polígon de Can Magarola, disposa de 7.000 metres quadrats als terrenys de l'antiga Bacardi

Economia

La nova planta d'Amazon a Mollet comença a funcionar
La nova planta d'Amazon a Mollet comença a funcionar

Mollet del Vallès

Aquest divendres començarà a operar la nova estació logística d'Amazon al polígon de Can Magarola de Mollet de Vallès, a l'espai que havia ocupat la històrica Bacardi.

Aquest centre, dels anomenats d'última milla, disposa de 7.000 metres quadrats i comptarà, segons les previsions del gegant de la distribució, amb fins a 130 empleats i "crearà al voltant de 330 oportunitats de treball addicionals per als conductors de les sis empreses de repartiment locals col·laboradores d'Amazon a la ciutat", asseguren. Es preveu que es puguin repartir uns 20.000 paquets diaris al Vallès Oriental i part del Vallès Occidental.

Les estacions logístiques impulsen la gestió de l'última milla de les comandes d'Amazon i ajuden a accelerar els lliuraments als clients. Els paquets arriben a una estació logística des dels centres logístics i de distribució d'Amazon pròxims, es carreguen en els vehicles de repartiment i finalment es lliuren als clients.

L'edifici, desenvolupat per l'empresa immobiliària especialitzada en el sector de la logística Segro, està dissenyat amb l'eficiència energètica "com a prioritat principal", apunten des d'Amazon, que ha pres el compromís de tenir zero emissions de carboni netes en tota l'empresa per 2040. En aquest sentit, entre d'altres, la nau compta amb 500 m2 de panells solars i il·luminació LED. "Estem encantats d'invertir a Mollet amb aquesta estació logística, que proporcionarà un lliurament eficient als nostres clients de la zona i crearà desenes d'oportunitats de treball per a diferents professionals", afirma Pau Capellà, mànager de l'estació logística d'Amazon a Mollet de Vallès.

Des d'Amazon defensen que l'expansió de la companyia genera oportunitats laborals i afavoreix el creixement professional dels treballadors.

Edicions locals