Mollet impulsa una campanya per promocionar en línia el comerç i els serveis locals

La iniciativa ofereix als comerciants una especialista en dinamització comercial per tal que puguin millorar la seva comunicació digital

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa una nova campanya per promocionar en línia els establiments comercials i de servei de la ciutat. La iniciativa ofereix als comerciants la possibilitat d’inscriure’s i anunciar-se gratuïtament al portal municipal  (www.compraamollet.cat/) i posa a la seva disposició una especialista en dinamització comercial per tal que puguin millorar en la seva comunicació digital. 

Segons la regidora de Comerç, Mercè Pérez: "La prioritat d’aquesta regidoria sempre ha estat potenciar i fomentar el comerç i els serveis locals i de proximitat, i tot el que puguem fer des de l’Ajuntament, pren ara més sentit tenint en compte que estem parlant d’un dels sectors més castigats per la pandèmia". 

El govern molletà ofereix aquesta eina gratuïta de presència digital, independentment que els establiments tinguin pàgina web o no, amb l'objectiu que els comerços i establiments guanyin visibilitat i els potencials clients puguin saber tota la informació i característiques del seu negoci, així com les ofertes que ofereixin en cada moment.

Per fer-ho més assequible, l’Ajuntament posa a disposició dels establiments una especialista en dinamització comercial que els visitarà per ajudar-los en tot el procés a utilitzar aquesta eina, a formar-los en comunicació digital i per consultar-li qualsevol dubte sobre els seus negocis.

Amb el mateix propòsit de donar més visibilitat als establiments locals, l’Ajuntament, a través de les seves xarxes socials i del web municipal, es farà ressò de tots aquells que estiguin adscrits al portal www.compraamollet.cat/ .

 

 

Edicions locals