L'Ajuntament de Mollet contracta 5 joves titulats gràcies al programa europeu de garantia juvenil

Els seleccionats treballaran durant sis mesos en diferents departaments de l'administració molletana

Economia

L'alcalde i el regidor d'Ocupació amb els cinc joves contractats
L'alcalde i el regidor d'Ocupació amb els cinc joves contractats

L’Ajuntament ha contractat 5 joves titulats en pràctiques, d'entre 19 i 26 anys, que busquen una primera experiència professional en el marc del programa europeu de garantia juvenil.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs i el regidor d'Ocupació, Raúl Broto, han donat aquest dimecres la benvinguda a les 4 noies i el noi que formaran part d'aquest programa de 6 mesos de durada, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

"Estem molt contents de tenir-vos aquí i esperem que aprofiteu aquesta oportunitat per aprendre", els encoratjava el regidor d'Ocupació.

Per la seva banda l'alcalde demanava als joves que aprofitessin el temps "al màxim" i els desitjava que "aquesta experiència us serveixi després per trobar una feina".

Els joves, que s'han incorporat aquest mateix dimecres, treballaran en diferents departaments de l'Ajuntament. Així ho explicava una de les participants, la Sokayna, qui s'incorporarà al departament de projectes internacionals: "Vaig fer pràctiques a la Universitat i també vaig fer projectes internacionals i estic contenta de poder fer aquesta feina".

"Estic molt content d'haver pogut passar el procés de selecció", també apuntava el Carles Rams, l'únic noi que formarà part d'aquest programa. El jove que va estudiar un Grau Superior d'Administració i Finances, s'incorporarà al departament de promoció econòmica del consistori molletà.

Edicions locals