L'Ajuntament reasfaltarà i farà millores a l'avinguda Llibertat

El govern destina 410.000 euros a treballs de reasfaltatge a diverses vies de la ciutat

Societat

L'Ajuntament reasfaltarà i farà millores a l'avinguda Llibertat
L'Ajuntament reasfaltarà i farà millores a l'avinguda Llibertat

L’Ajuntament de Mollet inicia la setmana vinent les obres de reasfaltatge en un tram de l’avinguda Gaudí i a la rotonda de la plaça de Sant Vicenç. El consistori també té previst reasfaltar la major part de l’avinguda Llibertat, però en aquest cas les obres començaran després de Reis per no afectar la campanya de Nadal del comerç de la ciutat. El pressupost previst per totes aquestes obres és de 410.000 euros.

L’Ajuntament invertirà uns 141.000 euros en l’asfalt de la rotonda de la plaça de Sant Vicenç i del tram de l’avinguda Gaudí situat entre el carrer Can Flaquer i la rotonda del carrer del Bosc. L’asfalt de la rotonda podria estar enllestit durant la setmana vinent. Les obres de l’avinguda Gaudí s’allargaran fins a principis de desembre. Els treballs suposaran afectacions en la circulació del trànsit.

D'altra banda, l’Ajuntament destinarà prop de 270.000 euros en el reasfaltge i la millora de voreres de l’avinguda Llibertat, en el tram ubicat entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III. Les obres tindran una durada de tres mesos i començaran passat Reis, durant la primera quinzena de gener, per no repercutir de forma negativa en la campanya comercial del Nadal.

A banda de l’asfalt, els treballs preveuen la millora de la marquesina dels taxis, l’ampliació de voreres i l’elevació de les cruïlles.

Per a l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, aquesta inversió “és molt important per a la ciutat i del tot necessària, perquè millorarà els espais públics de la ciutat”, ha dit Monràs, qui es compromet a seguir treballant "fent dels nostres carrers uns espais més amables i accessibles”.

La regidora de Projectes Urbans i Obra Pública, Mireia Dionisio, ha explicat que aquestes són actuacions per millorar la seguretat del nucli urbà i la xarxa viària de la ciutat i ha afegit queles obres de l’avinguda de la Llibertat "milloraran substancialment una de les artèries de la ciutat”.

Edicions locals