L'atur baixa per setè més consecutiu a Mollet

El mes d'octubre ha tancat amb 2.964 aturats, un 1,72% menys que el setembre

Economia

L'atur continua en descens a Mollet del Vallès. Aquest octubre ha estat el setè mes consecutiu, des del passat mes de març, que les xifres de desocupats es redueixen a la ciutat. Així, segons les darreres dades relatives al mes d’octubre, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 52, el que comporta un –1,72% respecte al mes anterior. En total hi ha 2.964 persones sense feina i la taxa d’atur se situa en l’11,50 %. 

Des del mes de març passat i fins aquest octubre la xifra d'aturats a la ciutat s'ha reduït en 866 persones. El mes de març hi havia 3.830 aturats, a l'abril la xifra era de 3.762; al maig de 3.663; al juny de 3.381; al juliol de 3.175; a l'agost de 3.143 i al setembre de 3.016. 

En referència a la variació interanual, d’octubre de l’any passat a aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 706 persones, el que representa un descens del 19,24 %.

Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, "malgrat que els principals indicadors de la pandèmia tendeixen a estabilitzar-se i a poc a poc ens apropem a la normalitat, és evident que des del punt de vista laboral i econòmic els seus efectes persisteixen, i per aquest motiu, dades com aquestes, ens generen un alt grau de satisfacció i ratifiquen el fet que per aquest equip de govern municipal sempre hagi estat una prioritat la cerca d’oportunitats de feina pels molletans i les molletanes".  

Edicions locals