L'Ajuntament inicia la campanya de recollida de fulles que s'allargarà fins a la primavera

El servei es realitza el dilluns i dijous i els punts aniran rotant en funció de la necessitat

Societat

L'Ajuntament inicia la campanya de recollida de fulles que s'allargarà fins a la primavera
L'Ajuntament inicia la campanya de recollida de fulles que s'allargarà fins a la primavera

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ja ha iniciat la campanya especial de recollida de fulles, coincidint amb l’època de l’any on l’afectació per la caiguda de fulles és més elevada. Les actuacions se centren a tots els barris de la ciutat, parcs i places amb molt arbrat i punts o carrers on hi poden haver problemes d’embussaments d’embornals.

El servei es realitza els dilluns i els dijous, al llarg de 60 jornades, amb l’objectiu d’evitar relliscades si les fulles estan mullades i que els embornals s'embussin en cas de pluges.

Segons expliquen fonts municipals, cada setmana els serveis tècnics de l'Ajuntament avaluen quina és la zona de la ciutat on és més necessari aquest servei especial de fulles intentant que es faci de forma rotativa per tots els barris. Aquest servei el duen a terme un equip especial compost de 4 persones.

Un any més, també es posarà especial incidència en recollir la fulla el més neta possible per tal de poder gestionar-la com a residu orgànic. La campanya s’allargarà fins a la primavera.

Noves queixes pels bufadors

En aquest sentit, des de la plataforma Per un Mollet Respirable i lliure de contaminació han tornat a denunciar a través d'un vídeo penjat a les xarxes l'ús que el servei de neteja municipal de carrers fa dels bufadors, un sistema que consideren contraproduent per a la salut de les persones i que també ha estat denunciat per altres col·lectius com la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Valles. Fa unes setmanes, la regidora Mireia Dionisio, assegurava que l'ús que es fa dels bufadors és "puntual".

 

Edicions locals