PIMEC organitza una jornada sobre la situació de l'FP a la comarca i la seva relació amb el món empresarial

La jornada serà el proper dimarts 16 de novembre a l'Escola Sant Gervasi de Mollet

Economia

Mollet del Vallès

La patronal Pimec organitza dimarts 16 de novembre una trobada a Mollet sota el títol FP i empresa al Vallès Oriental: teixint complicitats, en què es parlarà dels reptes de la formació i la qualificació professionals.

La jornada que es farà a partir de les 16 h a l'Escola Sant Gervasi de Mollet s'obrirà amb la benvinguda institucional per part de Daniel Boil, president PIMEC Vallès Oriental, David Cos, president executiu i representant legal de l'Escola Sant Gervasi, i Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès i diputat provincial de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona.

La jornada s'estructurarà en dues ponències sobre la situació actual de l'FP a la comarca i una taula rodona amb representants de centres educatius i empreses.

Albert del Amor, coordinador de programes del Servei de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, presentarà el Mapa i Pla Formatiu de Mollet del Vallès i el Baix Vallès. Per la seva part, Francesc Arolas, 4t tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Infància i Joventut de l'Ajuntament de Granollers, presentarà la proposta de creixement en especialitats formatives en FP a Granollers.

Pel que fa a la taula rodona, sota el nom FP i Empresa: teixint complicitats, hi participaran Ariadna Rectoret, directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Joan Enric Farrés, Decolletatge Farrés, Josep Soto, gerent de Caypi, Alicia Carneros, responsable de l'Àrea Qualificació i Formació Professional de l'Escola Sant Gervasi, i Enric Pagès, cap d'estudis d'FP de l'Institut EMT de Granollers.

Clouran la jornada Fabian Mohedano, president de l’Agència FPCat i Sílvia Miró, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC. Serà a l'Escola Sant Gervasi a les 16 h.

Edicions locals