Sergi Suárez, nou portaveu regional del Jovent Republicà al Vallès Oriental

La formació joves d'ERC ha celebrat el 5è Congrés Regional aquest cap de setmana

Política

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Vallès Oriental han celebrat aquest cap de setmana l’Escola Regional de Formació i el 5è Congrés Regional per renovar la Permanent Regional que liderarà el projecte comarcal els dos anys vinents.

Sergi Suárez, militant del Jovent Republicà a Mollet del Vallès, fins ara secretari de Comunicació comarcal i actual regidor d’Ara Mollet-ERC a l’Ajuntament de Mollet, ha estat escollit com a nou portaveu regional. Com a secretària d’Organització ha estat escollida Zainab Tamara, militant del JR a Granollers i actual membre de la Permanent Regional sortint. El roquerol Carles Leiva repeteix com a secretari de Finances; la Secretaria de Comunicació l’assumeix la santcelonina Helena Alonso, i com a secretària de Formació ha estat escollida Maria Riera, de la Roca del Vallès.

Tanmateix, s’incorporen a l’equip comarcal el franquesí Marc Castellanos a Activisme i el riellenc Jaume Carreras com a secretari de Campanyes.

El Jovent Republicà també va celebrar l’Escola Regional de Formació de l’organització, on es van tractar diferents temes d’importància per als joves com la salut mental, els reptes de mobilitat i transició ecològica, la comunicació política i el món dels videojocs. Van participar, entre d’altres, Gemma Rota, psicòloga i experta en salut mental, Joan Galiano i Eugeni Villalbí, alcalde de Bigues i Riells del Fai i diputat al Parlament de Catalunya respectivament, i Aniol Costa, secretari de Comunicació del Jovent Republicà.

Edicions locals