Mollet, amb l'eliminació de la violència vers les dones

La ciutat ha programat diversos actes coincidint amb la celebració del 25-N

Societat

Coincidint amb la commemoració, el pròxim 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, l'Ajuntament de Mollet amb la implicació de les escoles i instituts, les associacions de dones i altres entitats de la ciutat, celebrarà diversos actes amb l'objectiu de seguir treballant per a l'erradicació d'aquesta xacra.

L’acte central serà dijous 25 amb la lectura del Manifest unitari que es farà a les 12 del migdia davant el consistori amb la participació en la lectura de les associacions i grups de dones i els instituts de Secundària de Mollet. Així mateix, s’han organitzat un seguit d’activitats participatives que van començar el passat 11 de novembre i finalitzaran el dilluns 29.

Entre elles, la inauguració de les exposicions Desmuntant els rols de gènere i denuncia que acull el CIRD Joana Barcala el 19 de novembre a partir de les 17 h, la tertúlia literària al voltant del llibre "L'anguila" de Paula Bonet que es farà el 25 de novembre a la Biblioteca Can Mulà o la carpa Dona-li veu al respecte, la violència psicològica existeix, que s’instal·larà el 25 de novembre a la Plaça Major de 10 h a 13.30 h.

També coincidint amb el dia 25, el Cine Club del Casal projectarà la pel·lícula "La bona esposa", a partir de les 21 h.

Marxa de Torxes Feminista

Per altra banda, sota el lema Contra la violència masclista, ofensiva feminista, Mollet Feminista organitza una Marxa de Torxes Feminista aquest dissabte 20 de novembre. Un acte amb el qual volen posar "més èmfasi" en el paper que juguen les institucions i els poders judicial i policial vers aquestes violències. La marxa s’iniciarà a les 19 h al Parc de Ca L’Estrada, i el recorregut passarà pels jutjats de Mollet per finalitzar davant l’Ajuntament.

Edicions locals