Una desena d'actuacions a Mollet pel temporal de pluja i vent de dimarts

A Sant Fost es va haver de tallar al trànsit el camí de Can Matança per acumulació d'aigua

Societat

Una desena d'actuacions a Mollet pel temporal de pluja i vent de dimarts
Una desena d'actuacions a Mollet pel temporal de pluja i vent de dimarts | Protecció Civil Mollet

El temporal de pluja i vent d'aquest dimarts va provocar diverses afectacions a Mollet, sobretot per acumulació d'aigua. Efectius de Protecció Civil de Mollet van realitzar una desena d'actuacions a la ciutat, la majoria d'elles per acumulació d'aigua i tan sols una a causa del vent. Aquestes es van dur a terme des de les 16 h fins a la mitjanit. També els Bombers van rebre un parell d'avisos de molletans, tot i que només van desplaçar-se a la ciutat per actuar en un d'ells, a causa de l'aigua acumulada en un immoble.

A banda d'acumulació d'aigua en alguns carrers, baixos i terrasses particulars, també alguns equipaments municipals com el Pavelló de Riera Seca i la biblioteca municipal es van veure afectats pel fort temporal. Unes incidències, però, que segons les queixes d'alguns usuaris a les xarxes, serien "habituals" i es deurien a la "manca de manteniment" de les instal·lacions.

Tot i les incidències, la pluja caiguda ahir (42 l/m²) ajuda a mitigar el dèficit d'aigua que acumula la ciutat (des de principis d'any fins ara només han caigut 288 l/m², quan la mitjana està en els 600 l/m² ). I és que segons dades de l'home del temps del Som, Felip Comas: "feia un any que no plovia tant en un sol dia", lluny, és clar, dels registres acumulats aquest dimarts a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona.

Tallat al trànsit el camí de Can Matança de Sant Fost

A Sant Fost, els membres de Protecció Civil també van treballar durant la tarda i nit d'ahir en diversos incidents per acumulació d'aigua a la via pública, entre elles, a les 19 h, es va haver de tallar al trànsit el camí de Can Matança per la gran quantitat d'aigua que s'havia acumulat a la via. Els efectius també es van encarregar de contactar amb l'empresa Citelum, per a retornar l'enllumenat públic a diversos carrers afectats del municipi.

 

Edicions locals