Alèxia Putellas, Creu de Sant Jordi

La molletana rep una gran quantitat de felicitacions, des del president de la Generalitat a l'alcalde de Mollet

Esports

| Twitter Alèxia Putellas

Els reconeixements a Alèxia Putellas no s'han fet esperar després de rebre la Pilota d'Or, dilluns a París. Aquest mateix dimarts, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, feia públic els guardonats amb la Creu de Sant Jordi del 2021 i entre els premiats hi ha la futbolista molletana. La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya, i la distinció arriba enguany al seu 40è aniversari.

La molletana ha rebut elogis des que va guanyar el triplet amb el Barça, però des d'aquest dilluns s'han multiplicat. Com ara, el del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que piulava dient-li a Putellas que és "història del Barça, del futbol i del país".

 

També s'ha destacat el premi de la molletana des del Consell Superior d'Esports d'Espanya amb la piulada "directa a l'olimp dle futbol2. En l'àmbit local, han estat nombroses les persones que s'han dirigit a la molletana, un d'ells, l'alcalde Josep Monràs: "Una Pilota d’Or molt merescuda que serveix de colofó d’una temporada de rècord".

Edicions locals