El Casal Cultural repeteix el Nadal al Jardinet amb fira d'artesania i actes infantils

L'espai acollirà el pessebre monumental de la Lídia Falcón i l'Isidre Ribas i activitats i tallers per als infants

Cultura

El Casal Cultural repeteix el Nadal al Jardinet amb fira d'artesania i actes infantils
El Casal Cultural repeteix el Nadal al Jardinet amb fira d'artesania i actes infantils

El Casal Cultural tornarà a portar part de la programació nadalenca a l'espai del Jardinet, on, com ja és tradició, s'hi podrà veure el pessebre monumental que la Lídia Falcón i l'Isidre Ribas, socis del Casal, munten sota la porxada.

Enguany, els responsables de l'entitat han decidit repetir la Mostra d'artesania, una iniciativa que va sorgir l'any passat per donar una sortida als paradistes artesans molt afectats per la pandèmia i la manca de fires al carrer. Una desena de parades amb articles i productes artesans diversos i una bona alternativa per als regals nadalencs si situaran a l'entorn del pessebre monumental els dies 12 i 18 de desembre de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i els dies 19 de desembre i 2 de gener de 10 a 15 h.

Pel que fa al pessebre monumental, es podrà visitar els dies 12, 18 i 19 de desmebre i 2 de gener en el mateix horari que la Mostra d'artesania. El betlem gegant serà visitat també per escolars amb diverses visites programades amb els centres educatius.

Casal petit per als menuts

El Jardinet també acollirà una programació pensada per als més menuts amb l'anomenat Casal petit, que programa diverses activitats durant aquests dies. La primera serà aques diumenge 12 a les 12 h amb la narració del conte de Nadal Un conte al sac, de Mercè Martínez, iun taller de creació de punts de llibre nadalencs.

Edicions locals