Ciutadans donarà suport als pressupostos de l'Ajuntament per a l'any vinent

El grup municipal ha presentat una desena de propostes al document

Política

Ciutadans Mollet donarà suport a la proposta de pressupost de l'Ajuntament per a l'any que ve, que el govern de PSC i Podem presentarà pròximament al ple municipal.

Els regidors del grup municipal de Cs, Eva Guillén i Iván Garrido, han traslladat a l'equip de govern  una desena de propostes relacionades amb promoció econòmica, mobilitat, economia sostenible i millora de l'estat dels carrers. Iván Garrido, regidor-portaveu de Cs ha explicat que el grup ha "avaluat l'estat dels compromisos del govern municipal per als pressupostos del 2021, i s'han dut a terme els compromisos que es van adquirir", ha indicat Iván Garrido, qui també ha recalcat que els pressupostos de l'any que ve "recullen demandes històriques necessàries per a la ciutat i, a més, s'han acceptat les nostres propostes d'inclusió".

Pel que fa a les propostes presentades pel grup municipal per als pressupostos de l'any 2022 s'han centrat en el desenvolupament econòmic de la ciutat i algunes de les propostes són centrar les inversions en les millores d'asfaltatge dels polígons i elaborar un pla de millora de l'estat dels carrers; instal·lar carregadors elèctrics en aquells barris que actualment no en disposen, i continuar amb l'adaptació de les fonts perquè tinguin el doble sistema de persona-mascota, entre altres. Finalment, Iván Garrido ha assegurat que "durant els dos darrers anys possibilitem l'aprovació dels pressupostos amb una abstenció, però aquest any votarem a favor en haver-se complert les nostres peticions".

Edicions locals