Alèxia Putellas renuncia a què el camp dels Germans Gonzalvo porti el seu nom

L'Ajuntament manté la voluntat d'atorgar-li la distinció cívica 'Per Mollet'

Societat

| Paco Largo - FC Barcelona

La futbolista molletana Pilota d'Or, Alèxia Putellas, ha renunciat a la proposta que havia fet l'alcalde Josep Monràs perquè el camp dels Germans Gonzalvo es rebategés amb el seu nom.

Segons un comunicat de l'Ajuntament, hauria estat la mateixa Alèxia Putellas qui hauria comunicat la seva renúncia, "donat que els Germans Gonzalvo també van ser uns referents del FC Barcelona –el seu mateix equip", apunten fonts municipals.

Aquesta decisió hauria estat comunicada per la mateixa Putellas a l’alcalde, "dies després d’acceptar la proposta que Monràs li va realitzar abans de fer-se pública i que també estava consensuada amb l’equip de futbol CF Mollet UE", apunten. "Durant les converses mantingudes amb la jugadora molletana sempre ha agraït la proposta de canvi de nom així com d’atorgament de la distinció cívica “Per Mollet”", asseguren des del Consistori.

La decisió anunciada la setmana passada per Monràs va suscitar polèmica a les xarxes, ja que alguns ciutadans qüestionaven la necessitat de canviar el nom del camp.

Des de l'Ajuntament han informat que continua endavant amb l'atorgament a la futbolista molletana amb la distinció cívica “Per Mollet”, en el proper Ple Ordinari que se celebrarà dilluns 20 de desembre, en reconeixement de tots els seus mèrits esportius.

L’alcalde Josep Monràs ha mostrat el seu respecte a la decisió final d’Alèxia Putellas i ha comunicat que des de l’Ajuntament “continuem treballant per preparar un gran acte de ciutat, quan l’agenda de l’Alèxia ho permeti”.

Edicions locals