Alèxia Putellas, millor jugadora del futbol català

També és la màxima golejadora catalana de la temporada passada

Esports

| Twitter Alèxia Putellas

Alèxia Putellas és la millor jugadora caralana de la passada temporada. La molletana ha obtingut el 81% dels vots del Jurat de la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol.

Els membres del Jurat de la 9a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català s’han reunit aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona, per elegir els millors jugadors, jugadores, entrenadors i àrbitres de futbol i futbol sala de Catalunya. Putellas ha guanyat clarament amb el 81% dels vots, per davant d’altres companyes del Barça, com ara Aitana Bonmatí (16,6%) i Marta Torrejón (2,4%). A més, la molletana també ha estat la màxima golejadora catalana amb 18 gols a la Primera Divisió.

A més a més, en aquesta trobada, el Jurat també ha decidit que el ‘Premi Jurat’ d’enguany sigui per al FC Barcelona Femení, per l’obtenció d’un triplet històric al futbol estatal, guanyant la Lliga, la Copa de la Reina i la UEFA Champions League.

La 9a edició de la Gala de les Estrelles serà presentada pels periodistes Marta Carreras i Bernat Soler i se celebrarà el dilluns 20 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a les 20.00 hores. Es podrà seguir en directe per Esport3.

 

Edicions locals