Alèxia Putellas, millor esportista catalana del 2021

El jurat de la Festa de l'Esport Català reconeix a la futbolista molletana del FC Barcelona

Esports

| FC Barcelona

La molletana Alèxia Putellas segueix acumulant premis individuals i enguany també serà millor esportista catalana del 2021. El jurat de la Festa de l’Esport Català es va reunir aquesta setmana per deliberar i votar les candidatures de l’edició 2021, que van acordar que la futbolista del Barça mereixia ser la millor esportista de Catalunya del 2021. A més, també s'ha premiat el FC Barcelona femení de futbol, com a millor equip. 

El jurat ha escollit a la molletana perquè "amb el FC Barcelona femení ha aconseguit un triplet històric: Lliga, Copa del Rei i Champions League". A més, de mencionar alguns dels reconeixements que acumula, com ara la Millor jugadora del 2021 per la UEFA, Pilota d’Or 2021 i la Creu de Sant Jordi.

La 25a edició de la Festa de l’Esport Català està organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Diari Sport i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF). Aquest any els premis es lliuraran el pròxim 18 de gener a l’Auditori AXA de Barcelona. L’entrega dels guardons es podrà veure en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Edicions locals