Torna la Fira del Regal a la rambla molletana

Hi haurà una seixantena de paradetes al llarg de les rambles Balmes i Fiveller i al carrer Barcelona

Economia

Torna la Fira del Regal a la rambla molletana
Torna la Fira del Regal a la rambla molletana | S.C.

La pandèmia no està ni de bon tros en el mateix punt que hi era ara fa just un any, però el context encara és llunyà a la vida precovidiana. D'aquí que, algunes propostes que es van perdre l'any passat, enguany tornin; però d'altres, encara hauran d'esperar almenys un altre any més.

Les fires nadalenques són un clàssic d'aquestes dates i Mollet també comptarà amb una. Si el 2019 van ser diversos els caps de setmana amb paradetes variades pel centre de la capital baixvallesana, enguany l'únic mercadet proposat serà aquest cap de setmana.

Es tracta de la tradicional Fira del Regal de Nadal que munta l'ADHEC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet. Concretament, serà divendres, dissabte i diumenge, de 10.30 h a 20.30 h amb una seixantena de parades a les rambles Balmes i Fiveller, així com al carrer Barcelona.

El president de l'Associació d'Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s.XXI (ADHEC), Lluís Farré, assegura que intenten "que la gent de Mollet no marxi a fer les compres fores, i encara menys que les faci a Amazon", i assenyala que aquest és sempre "un bon mercat on fer les compres de Nadal". Els ciutadans trobaran tant estands de flors i d'alimentació, com d'altres de regals de tota mena. A més, hi haurà instal·lat l'Arbre dels Desitjos durant tot el cap de setmana, adreçat als més petits.

Cal destacar que, a diferència d'altres edicions, no hi haurà parades a banda i banda de la rambla, sinó que només hi seran en un dels dos costats, per tal d'evitar aglomeracions de la gent.

Mollet amb Cubà hi muntarà un estand solidari

D'entre totes les parades que s'hi muntaran, dissabte n'hi haurà una solidària de Mollet amb Cuba, on s'hi podran aconseguir productes cubans com: cafè, sucre, productes d’artesania, llibres... "Amb la compra d’aquests articles ajudareu al poble de Cuba a fer més suportable el bloqueig que els Estats Units els hi fa durant més de 60 anys i que any darrere any rep la condemna les Nacions Unides", apunten des de l'entitat. Alhora, durant la jornada del dissabte també recolliran medicaments, material sanitari i ortopèdic per enviar a Cuba.

Trenet, a partir de dimecres

D'altra banda, l'ADHEC també recupera el trenet de Nadal, que enguany circularà del 22 de desembre al 3 de gener –excepte el 25 de desembre, l'1 de gener i els dimarts de mercat–.

La Fiveller acollirà una nova botiga efímera fins a Reis

MOLLET.  Un any més la Sala Fiveller acollirà una nova edició de la Pop Up Store, una botiga efímera o, dit d'una altra manera, una botiga que en el moment de la seva instal·lació ja té una data final. Aquesta data serà el 5 de gener, així que des d'aquest dissabte i fins a la vigília de Reis els baixvallesans podran apropar-se a aquest establiment temporal on trobaran quatre parades diferents.

D'una banda, hi seran Happy Moments Baby, amb tot de roba i accessoris per a nadons; Histeriä Pälmer hi comptarà amb roba infantil i de lactància; Skua a dos Mans vendrà roba i complements; i, per últim, Sulu Bags disposarà de bosses transformables a la venda.

Els horaris d'obertura de la Pop Up Store seran de 10 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h, amb algunes excepcions: els dies 25 i 26 de desembre, i l'1 de gener la botiga estarà tancada; i els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, només obrirà en l'horari de matí.

Edicions locals