La ciutat s'endinsa en un Nadal molt més actiu que el darrer i amb un arbre de dotze metres d'alçada

Entre les activitats nadalenques més destacades hi haurà la Fira del Regal, els dies 17, 18 i 19 de desembre, a les rambles Balmes i Fiveller

Economia

L'enllumenat nadalenc del carrer Berenguer III, amb l'arbre de Nadal de la rambla al fons de la imatge
L'enllumenat nadalenc del carrer Berenguer III, amb l'arbre de Nadal de la rambla al fons de la imatge | S.C.

Els carrers de Mollet ja estan engalanats per celebrar el Nadal, una festivitat que enguany arriba amb moltes més activitats que l'any passat, quan, a causa de la pandèmia, es van haver de limitar les propostes nadalenques.

Els carrers de Mollet ja estan engalanats per celebrar el Nadal, una festivitat que enguany arriba amb moltes més activitats que l'any passat, quan, a causa de la pandèmia, es van haver de limitar les propostes nadalenques. L'arbre de 12 metres d'alçada i 4 de diàmetre del mig dels quatre bancs, a la confluència entre les rambles Balmes i Fiveller, és novament l'element central de l’enllumenat nadalenc. Serà precisament en aquell emplaçament -a les rambles Balmes i Fiveller- on els dies 17, 18 i 19 de desembre tindrà lloc la Fira del Regal, a càrrec de l'Associació d'Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s.XXI (ADHEC) i l'Ajuntament molletà. Les paradetes hi seran els tres dies de 10.30 h a 20.30 h i els assistents també trobaran a la Fira del Regal l'arbre dels desitjos.

No és l'única acció de l'ADHEC aquest Nadal. Com ja és habitual, també instal·laran diversos tions en espais comercials de la ciutat: el primer que faran cagar serà el dissabte 18 a la perruqueria Montse Casellas (avinguda Gaudí); el segon serà l'endemà a la masia de Can Borrell; i el darrer, dijous 23, serà el situat al Mercat Municipal.

Alhora, l'ADHEC també recupera en aquesta campanya el trenet de Nadal, que circularà del 22 de desembre al dia 3 de gener –excepte els dies 25 de desembre, l'1 de gener i els dimarts de mercat–. Per últim, l'associació comercial també sortejarà  30 lots de Nadal i 1.000 euros en vals de compra entre la clientela dels 150 comerços molletans que participen de la campanya. El sorteig dels lots de Nadal se celebrarà el dia 15 de desembre i el dels vals de compra el dia 11 de gener.

Un receptari nadalenc

D'altra banda, el portal compraamollet.cat ha posat en marxa el Receptari de Nadal al Mercat. En aquest web, les persones que ho vulguin podran enviar receptes pròpies culinàries amb fotografies. Les receptes i les fotografies s’aniran penjant al portal per tal de recopilar un receptari fet per totes les participants.

Edicions locals