L'Home dels Nassos tornarà a Mollet, dos anys després

L'Ajuntament també preveu que la cavalcada dels Reis d'Orient es torni a celebrar tal com es feia habitualment

Cultura

El darrer cop que l'Home dels Nassos va visitar la ciutat, el 2019, acompanyat de la companyia Sona que trona
El darrer cop que l'Home dels Nassos va visitar la ciutat, el 2019, acompanyat de la companyia Sona que trona

L'Home dels Nassos tornarà als carrers de Mollet després de dos anys, ja que el darrer dia del 2020 va haver de quedar-se confinat a casa i va haver de felicitar el Nadal i l'any nou a la canalla molletana mitjançant un vídeo a les xarxes socials.

Les Colles de Morats i Torrats tornaran a organitzar aquest acte: serà el 31 de desembre a les 11.30 h al parc de les Pruneres, amb l'animació infantil de la companyia Els Farsants.

Una altra visita ben esperada pels infants -probablement la més anhelada de totes-, serà la dels Reis d'Orient. L'any passat es van confinar al pavelló Riera Seca, on la ciutadania va poder passar a veure'ls, a saludar-los i fer-se'n fotos. Enguany, però, Ses Majestats podrien tornar a voltar pels carrers del poble. Des de l'Ajuntament apunten que, si les condicions epidemiològiques ho permeten, la cavalcada dels Reis es tornarà a celebrar "el més normal possible".

Es preveu, doncs, que Ses Majestats arribin a les 18.08 h a l’Estació de Mollet-Sant Fost. Abans de la visita reial, la ciutat també rebrà els patges Reial i Xumet: concretament estaran al Mercat Vell els dies 2 i 3 de gener d’11.30 h a 13 h i de 17 h a 20 h i el 4 de gener de 17 h a 20 h, perquè els nens i nenes els hi entreguin la carta.

Un mapping fet per alumnes locals

Una de les activitats destacades de la programació serà Llum i colors de Nadal, que consistirà a projectar un mapping a la façana de l’antic ajuntament, a la plaça Prat de la Riba, amb dibuixos dels nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat, i de l'alumnat del batxillerat artístic de l'Institut Mollet. Les projeccions es faran el 22 i 23 de desembre, de 18 h a 20 h.

Edicions locals