Alèxia Putellas rep el premi de millor futbolista catalana

La molletana també va rebre el trofeu de màxima golejadora a la gala de la Federació Catalana de Futbol

Esports

Alèxia Putellas rep el premi de millor futbolista catalana
Alèxia Putellas rep el premi de millor futbolista catalana | FCF

Alèxia Putellas va recollir dilluns un nou premi amb el de millor futbolista catalana del 2021. La molletana i capitana del FC Barcelona va rebre el guardó a la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol, que va tenir lloc a Barcelona. 

La jugadora internacional absoluta amb Catalunya i Espanya, i recentment nomenada Pilota d’Or, va admetre estar "molt contenta de tornar a ser aquí i que la Gala s’hagi pogut celebrar de nou. Estic vivint aquest moment dolç amb molta intensitat, gaudint de cada instant. Per a mi és un orgull que les joves jugadores es fixin en mi i vulguin seguir les meves passes. El meu consell per a elles és que gaudeixin del futbol i que s’esforcin al màxim". 

A més, l’atacant blaugrana també va ser guardonada com a  màxima golejadora catalana del futbol professional per haver anotat 18 gols a la Primera Iberdrola durant la temporada 2020-2021. La polivalent jugadora, capitana blaugrana, repeteix el guardó assolit per tercer any consecutiu. De fet, aquest guardó li va lliurar la jugadora de la base del FC Barcelona, Leyre Leiva, que té a Putellas com la seva referent.

Amb aquest doble guardó, Alexia Putellas iguala a l’àrbitre retirat Xavier Estrada al capdavant de trofeus de la Gala de les Estrelles, amb un total de 6 premis.

El jurat de la 9a Gala de les Estrelles ha volgut reconèixer els mèrits esportius aconseguits per l’equip femení del FC Barcelona durant la temporada passada, guanyat un triplet històric amb la Lliga, la Copa de la Reina i la Lliga de Campiones. 

Edicions locals