Monràs demana a la Generalitat reforçar el sistema sanitari

En una reunió amb el Govern, l'alcalde ha demanat instuccions clares sobre les restriccions

L’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha participat avui dimarts en una videoconferència alcaldes i alcaldesses i la Generalitat emmarcada en la crisi de la Covid. Monràs ha defensat la necessitat de reforçar tot el sistema sanitari, en especial a l’atenció primària i als hospitals, que ara tornen a estar sotmesos a fer front a l'onada provocada per la variant òmicron de la Covid.

Monràs també ha demanat que les normes de la Generalitat siguin clares i comunicades amb temps suficient perquè els Ajuntaments puguin prendre les mesures necessàries, sobretot en actes massius com poden ser les celebracions de Nadal, Cap d’Any o Reis.

Així mateix, l’alcalde ha valorat de forma positiva la proposta de coordinació policial entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal per afrontar la mobilitat si el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avala el tancament municipal. La Generalitat pretén decretar, si així ho autoritza el TSJC, un toc de queda de 1 a 6 de la matinada a tots els municipis més grans de 10.000 habitants sempre i quan la incidència acumulada a 7 dies sigui superior a 250 per 100.000 habitants. Aquesta mesura entraria en vigor divendres. Monràs ha demanat que la Generalitat valori com fer-ho.

Monràs assegura que l’Ajuntament de Mollet "continuarà col·laborant en tot allò que sigui necessari. La lluita contra la Covid és un assumpte que ens afecta a tots i per això demano a tota la ciutadania, una vegada més, l’esforç de complir amb les mesures sanitàries”.

Edicions locals