Ara Mollet dubta de l'execució de molts dels projectes i creu que responen a un 'model esgotat'

El grup municipal format per ERC i MES va ser l'únic que va votar en contra de la proposta del govern

Política

Ara Mollet dubta de l'execució de molts dels projectes i creu que responen a un 'model esgotat'
Ara Mollet dubta de l'execució de molts dels projectes i creu que responen a un 'model esgotat'

Ara Mollet ERC MES va ser l'únic grup municipal que va votar en contra del pressupost municipal per a l'any que ve.

L'aportació de la regidora portaveu, Marta Vilaret, va ser la més crítica i dura davant la proposta del govern, que titllava de "model esgotat". "Aquests pressupostos contenen alguns elements positius, però manca un projecte ambiciós que resolgui les necessitats de fons de la ciutat i respongui a un model de futur", opinava. Vilaret posava en dubte l'execució d'alguns dels projectes anunciats. "Fa anys que presenten les obres de pisos públics a Francesc Macià; farem un nou pla de mobilitat quan gran part de l'anterior ja caducat no s'ha executat... i quantes vegades hem sentit que es farà un pla de revitalització del comerç?", es preguntava.

Vilaret considerava que en el que portem de mandat "s'ha anat tirant. S'ha fet poca cosa, i la pandèmia no pot ser l'excusa" i posava l'accent en l'increment de les inversions per al 2022, un argument al qual s'agafava la socialista Mireia Dionisio: "La senyora Vilaret acaba d'obrir la campanya electoral", deia.

A la crítica que els feia el govern local per no haver presentat propostes a la negociació, la portaveu d'Ara Mollet responia: "Ja fa anys que sabem que la capacitat d'incidència amb el vot és nul·la. Els hi surt més barat aprovar el pressupost amb Cs i Junts", etzibava Vilaret. "Acceptar les propostes dels altres grups és un compromís polític però no estan reflectits en el pressupost", assegurava.

Tant Ara Mollet com Mollet en Comú matisaven que aquests fossin uns pressupostos "expansius", com defensava el govern. "La meitat de l'augment d'ingressos prové d'altres administracions, i l'altra meitat és per a l'augment de sous de la plantilla i un fons per pagar sentències", deien.

Edicions locals