La matinal 'perruna' comptarà amb una segona edició al barri de Santa Rosa

Espai Gos Mollet i l'associació de veïns del barri van organitzar diumenge aquesta jornada pels amants dels animals

Societat

La matinal 'perruna' comptarà amb una segona edició al barri de Santa Rosa
La matinal 'perruna' comptarà amb una segona edició al barri de Santa Rosa | Espai Gos Mollet

El barri de Santa Rosa va acollir diumenge la primera edició de la matinal "perruna". L'acte, organitzat per Espai Gos Mollet i l'Associació de Veïns de Santa Rosa, va començar a les 10.30 h i va acabar a les 13.30 h.
 

Una jornada familiar amb "molt bona acollida", segons els organitzadors, on els amants dels animals i les seves mascotes van poder gaudir de demostracions de salvament i d'ensinistrament caní. Durant la cita també es va fer una recollida d'aliments per a les alimentadores de gats.

La bona resposta aconseguida aquest diumenge, ja ha fet pensar els organitzadors amb una segona edició, que volen tornar a replicar al mateix barri de cara a l'any vinent. "Ha anat molt bé, n'estem contents", deia la presidenta de l'Associació de Veïns de Santa Rosa, Teresa Prades.

Des d'Espai Gos Mollet també es proposen fer arribar la iniciativa a altres barris de la ciutat, com una fórmula per "potenciar el civisme del col·lectiu de les persones amb gos", deia un dels seus membres, en Cisco Falip. Des d'Espai Gos Mollet assenyalen la primavera com a època idònia per tornar a celebrar la trobada a una altra zona de la ciutat, en la qual també volen incloure activitats per als més menuts.

Durant la jornada de diumenge els assistents van poder veure en directe una demostració de salvament i rescat del Grup de Rescat K9 Barcelona i una demostració d'ensinistrament caní per part de l'Associació Guies Canins Policies Locals Catalunya. Així mateix, també es va fer una gimcana per a les persones amb gos. L'acte va comptar amb la presència de la Protectora de Parets.

Maqueta de rebuig als pisos previstos a Santa Rosa

Per altra banda, l'Associació de Veïns de Santa Rosa exposava aquest diumenge, coincidint amb la matinal 'perruna', una maqueta sobre l'ampliació que projecta el Pla d'Ordenació Urbana Municipal pel barri. La maqueta, feta per un veí, la volen fer arribar a altres zones de la ciutat per tal de donar a conèixer d'una forma visual, el projecte que preveu la construcció de 230 pisos i que l'entitat veïnal rebutja.

 

 

 

Edicions locals