Salut obre la vacunació de la dosi de record per a la franja de 40 a 49 anys

S'haurà de demanar cita prèvia al portal de La Meva Salut o a la pàgina web Vacunacovidsalut.cat

Societat

Salut obre la vacunació de la dosi de reforç per a la franja de 40 a 49 anys
Salut obre la vacunació de la dosi de reforç per a la franja de 40 a 49 anys

El Departament de Salut ha obert aquest dimecres a les 12 del migdia les cites per posar-se la dosi de record de la vacuna contra la covid a les persones d'entre 40 i 49 anys. Des de la setmana passada ja ho podien fer tots els majors de 50 anys o que haguessin estat vacunats amb AstraZeneca.

La secretaria de Salut Pública de la Generalitat, Carmen Cabezas, ho ha anunciat aquest migdia en roda de premsa, que ha concretat que hi ha 203.000 cites disponibles fins al gener. Les persones que estiguin en aquesta franja d'edat de població hauran d’entrar al portal de La Meva Salut per demanar cita prèvia o a la pàgina web Vacunacovidsalut.cat.

El millor moment per rebre la dosi de record depèn de la vacuna que vau rebre com a primovacunació (les dosis que vau rebre a l’inici).

Les persones que vau rebre almenys una dosi d’una vacuna d'ARNm (Pfizer/BioNTech o Moderna) heu de rebre la dosi de record almenys sis mesos després de la segona dosi.

Les persones que vau rebre dues dosis de la vacuna d’AstraZeneca (o una única si havíeu patit la malaltia) o una de Janssen heu de rebre la dosi de record almenys tres mesos després.

Edicions locals