Al Huda torna a concentrar-se davant el domicili de Monràs

El PSC denuncia l'actitud del col·lectiu musulmà que titlla d'"antidemocràtic"

Societat

Al Huda torna a concentrar-se davant el domicili de Monràs
Al Huda torna a concentrar-se davant el domicili de Monràs

Els membres de la comunitat musulmana Al Huda es van tornar a concentrar divendres passat davant el domicili de l'alcalde, Josep Monràs, per reclamar que es permeti l'obertura del seu local a l'avinguda Badalona.

El representant d'Al Huda denunciava que des que es va decretar fa més de vuit anys el tancament del local per incompliment de la normativa urbanística, l'entitat ha patit "opressió administrativa" i considera que són tractats com a "ciutadans de segona".

Per la seva part, la primera secretària del PSC de Mollet, Mireia Dionisio, ha denunciat l'actitud dels membres d'Al Huda, que considera "antidemocràtiques" i acusa l'entitat d'exercir "violència verbal i pressions" contra l'alcalde.

Fa dos divendres que membres de l'entitat es concentren al migdia davant el domicili de l'alcalde per protestar contra una nova denegació d'obertura per part de l'Ajuntament del seu local a l'avinguda Badalona. Al Huda ja ha anunciat que repetirà aquestes concentracions els propers divendres 21 i 28 de gener i 4 de febrer.

Edicions locals