Més de 200 fotografies opten al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022

El veredicte es farà públic aquest divendres 14 de gener al Centre Cultural La Marineta

Cultura

Més de 200 fotografies opten al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022
Més de 200 fotografies opten al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022

El veredicte del 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022 es farà públic aquest divendres 14 de gener a les 19 hores al Centre Cultural La Marineta, amb la presència de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora de Cultura, Mercè Pérez.

Aquest any s’hi han presentat 202 imatges de 51 autors i autores diferents, de Mollet i d’arreu de l’Estat. Un total de 93 imatges opten a la categoria “Mollet” i les 109 restants a la categoria “Lliure”. Les obres estan exposades a La Marineta des d’aquest dilluns i fins al 31 de gener.

La categoria “Mollet” consta de tres premis i diploma, mentre que a la categoria “Lliure” només hi ha un únic premi i diploma.

La inscripció al concurs era gratuïta i oberta a totes les persones aficionades a la fotografia. Cada participant podia enviar fins a un màxim de tres obres per categoria, en color o blanc i negre, que no haguessin estat premiades en cap concurs.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha destacat la “qualitat de totes les fotografies presentades al concurs” i ha subratllat “la mirada personal, el treball i la passió que hi ha darrera de cada imatge”. En aquest sentit, ha afegit que “aquest concurs és un dels emblemes culturals de la nostra ciutat i prova d’això són les xifres de participació”.

L’edició del 2021 va comptar amb 198 fotografies, 90 de la categoria “Mollet” i 108 de la categoria “Lliure”.

Edicions locals