Alèxia Putellas guanya el premi The Best de la FIFA

La molletana ha guanyat els guardons individuals més importants del 2021

Esports

| Twitter Alèxia Putellas

Alèxia Putellas guanyat el premi The Best, de la FIFA, a la millor futbolista del 2021. Putellas era la favorita per guanyar el premi de la federació internacional de futbol i així va ser perquè va sumar més punts que les altres dues aspirants: la seva companya d’equip Jennifer Hermoso i la jugadora australiana del Chelsea FC Sam Kerr. 

 

La gala, que es va celebrar de manera virtual, es va poder seguir en directe a través del canal oficial de la FIFA a YouTube i a la web oficial de la FIFA. L’acte va tenir lloc a Zuric (Suïssa), seu oficial de la FIFA, però cap dels nominats va estar present a causa de la pandèmia, i van connectar telemàticament.

La molletana ha guanyat tots els premis de prestigi del món del futbol. A l'estiu va aconseguir el guardó de millor jugadora d'Europa, de la UEFA; millor futbolista del món, de la IFFHS; la Pilota d'Or, de France Football; la millor jugadora del Globe Soccer Awards 2021; i ara el premi The Best, de la FIFA. A banda, també ha estat reconeguda com a la millor jugadora catalana per la UFEC, la millor jugadora catalana, per la Federació Catalana de Futbol i ha estat Creu de Sant Jordi, per la Generalitat de Catalunya. 

Edicions locals