La contractació incrementa un 12,9% a Mollet el mes de gener respecte a l'any passat

A la ciutat s'han formalitzat 1.745 contractes nous, 225 més que fa un any

Economia

El mes de gener ha tancat a Mollet amb un 12,9% més de contractes que els registrats fa un any, segons avança l'Observatori-Centre d'Estudis del Vallès Oriental. En concret, a la ciutat s'han formalitzat 1.745 contractes, 225 més que el mateix període de l'any passat.

Pel que fa al conjunt de la comarca, durant el gener de 2022 s’han formalitzat 13.610 contractes, és a dir, 3.053 contractes més que durant el mateix període de fa un any, la qual cosa significa una variació relativa superior al 20%, segons avança l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Per sexes, les dones concentren el 47% de la contractació, és a dir, un total de 6.343 contractes, xifra superior a la que es registrava fa un any, quan les dones concentraven el 43% de la contractació total al Vallès Oriental.

Segons apunta l'Observatori, el creixement de la contractació d’aquest mes es recolza en l’increment dels contractes indefinits, el qual  ha passat a suposar el 17% del total de contractes d'aquest mes, per damunt del 13% que suposava fa un any, convertint-se així, en la xifra més alta de contractació indefinida dels darrers deu anys.

Amb tot, la temporalitat segueix sent una característica dels contractes registrats, ja que més del 80% del total de contractes són de caràcter temporal.

Edicions locals