Emfo impartirà sis cursos a Mollet per a aturats o gent que busqui feina

Unes 90 persones es beneficiaran d'aquests certificats de professionalitat

Economia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), impartirà aquest primer semestre 6 cursos que beneficiaran a 90 persones.

Els certificats de professionalitat s’adrecen a persones en situació d’atur, ERTO o que estiguin buscant una feina millor a l’actual perquè tenen un contracte d’hores. Els cursos que ja s’han iniciat són els d’Atenció sociosanitària en persones dependents i Activitats administratives en relació al client.

Està previst que en els propers mesos s'engeguin un d'activitats auxiliars i comerç (febrer), un d'organització i gestió de magatzems (març), un de gestió de trucades de teleassistència i un altre d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (maig).

Aquests cursos preparen l’alumnat per treballar en una professió i milloren les seves competències i qualificacions perquè ofereixin el màxim de polivalència en el seu dia a dia, ampliant així les seves oportunitats laborals. En finalitzar, a més d’haver realitzat pràctiques en empreses, obtindran un certificat de professionalitat que els acredita per treballar en diferents llocs de feina.
 
Totes les persones interessades a formar-se, poden adreçar-se a Mollet Forma de l’Ajuntament de Mollet (carrer Francesc Macià, 16) de dilluns a divendres de 8.45 h a 18.30 h, trucar al 93 570 51 60 o enviar un correu a [email protected]
 
La Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries és un programa cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Edicions locals