Podem tria Núria Muñoz per liderar el procés de les municipals de 2023

Muñoz és la portaveu del Cercle molletà i regidora al govern de PSC i Podem

Política

L'assemblea de Podem Mollet ha elegit qui serà el seu representant per dirigir el projecte al capdavant de la formació morada a Mollet del Vallès per preparar les eleccions de 2023. Es tracta de Núria Muñoz, actual Portaveu del cercle i Regidora d'Habitatge, Benestar i Respecte Animal, Infància i Solidaritat de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

El cercle de Mollet ha cregut que l'actual regidora i portaveu era la persona més adequada per al lloc degut a la seva gran experiència, tant a l'Ajuntament com al capdavant del partit a la ciutat.

La nova representant de Podem Mollet de cara a les eleccions del 2023 destaca: “Aquests anys (a l'oposició i finalment al govern de la ciutat) ens han servit per saber realment el que cal a la ciutat, no és el mateix estar a l'oposició que tenir la responsabilitat de governar. Hem pogut tindre contacte amb totes les necessitats de la gent, estant en govern hem pogut incidir i condicionar en la mesura de les nostres possibilitats. Per tot això creiem que amb aquest projecte podem millorar la nostra posició a la ciutat per arribar a cobrir moltes més necessitats.”

Alhora, el partit ha constituït l'òrgan que treballarà per fer arribar a la millor disposició a Podem Mollet a les eleccions municipals de l'any que ve. Aquest nou Equip electoral municipal, dirigit per la mateixa Núria Muñoz, tindrà com a principal comesa l'elaboració del programa electoral on es recullin les necessitats de la ciutat i buscar la millor manera de poder-ho dur a terme.

Una altra funció del nou òrgan serà valorar la situació política municipal analitzant la relació amb altres partits municipals i sentant les bases del nou projecte 2023.

En aquests moments Podem Mollet no es marca línies vermelles. L'assemblea vol deixar clar que amb aquesta elecció s'asseuen les bases del nou projecte de Podem a Mollet.

La idea és entaular com més aviat millor contactes amb els diferents espais de la ciutat incloses les forces polítiques que comparteixen espai i programa amb Podem Mollet.

 

Edicions locals