Un orgasme cerebral a la botiga Abacus de Mollet

L'establiment ofereix aquest dissabte un taller gratuït d'slime

Cultura

Un orgasme cerebral a la botiga Abacus de Mollet
Un orgasme cerebral a la botiga Abacus de Mollet

Mollet del Vallès

La botiga Abacus de Mollet ofereix aquest dissabte al matí un taller gratuït en què els participants podran fabricar el seu propi slime. Serà de 12 a 13 h i cal inscripció prèvia que pots fer aquí.

L’Slime és molt beneficiós, especialment per als més petits. Manipular slime els pot ajudar a adquirir agilitat i destresa amb els dits, a millorar la motricitat fina i a estimular la imaginació i la creativitat.

Però l'slime també és beneficiós per als adults. Introduir les mans en aquest producte s’ha associat directament amb un fenomen conegut com a ASMR o resposta sensorial meridiana autònoma: un mètode de relaxació sensorial conegut com a orgasme cerebral i que sovint va acompanyat d’un formigueig al cap com a resposta del cos humà a diversos estímuls visuals i auditius.

El taller Diverteix-te amb Slime és gratuït i està recomanat a partir dels 5 anys. Els infants han d’anar acompanyats d’un adult durant tota l’activitat i és obligatori l’ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

Edicions locals