Mollet dona feina a set persones a través del programa Treball als Barris

Es tracta d'un contracte de sis mesos a jornada completa per a fer tasques socials o de neteja al barri de la Plana Lledó

Economia

Mollet dona feina a set persones a través del programa Treball als Barris
Mollet dona feina a set persones a través del programa Treball als Barris

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el programa Treball als Barris. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 7 molletans i molletanes com en l’edició passada.

Els plans inclouen un contracte de sis mesos a jornada completa per a fer tasques socials o de neteja. S’inicien el 14 de març i finalitzaran el 13 de setembre de 2022.

En concret, s’han contractat 2 persones amb perfil social, i 5 persones amb perfil de neteja. Les tasques que desenvolupin les persones contractades es realitzaran íntegrament al barri de la Plana Lledó de Mollet.

En aquesta edició es du a terme un projecte de suport a les accions d’intervenció comunitària desplegades a la xarxa d’equipaments Cívics i un altre de millora en la conservació de la neteja de l'espai públic de la Plana Lledó i patis interiors de titularitat pública del barri.

El regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, ha donat la benvinguda a les persones contractades esperant "que aquesta sigui una bona possibilitat per tal que pugueu  formar-vos i, el que és més important, entrar d’una forma estable dins del mercat laboral". Broto també ha recordat que "des de l’any 2010, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ja hem contractat 179 persones a través del programa Treball als Barris".

Adreçat a persones sense feina

El programa està adreçat a persones aturades residents al barri de Plana Lledó, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació i que actualment no estan cobrant la prestació per desocupació (protecció a nivell contributiu).

El Programa Treball als Barris està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. I cofinançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Edicions locals