La Policia Municipal de Mollet posa en marxa una campanya de protecció dels vianants

Ha començat aquest dilluns amb controls estàtics i dinàmics a diferents indrets de la ciutat

Societat

Amb l'objectiu de prevenir i identificar infraccions que puguin posar en perill els vianants, la Policia Municipal de Mollet ha engegat aquest dilluns al matí controls estàtics i dinàmics a diferents indrets de la ciutat.

En la campanya, coordinada amb el Servei Català de Trànsit, els agents estaran atents a infraccions com les de no respectar el semàfor, estacionar en passos de vianants o a sobre la vorera.
 
Els controls també van adreçats als patinets, a les bicicletes que circulen per la vorera i als vianants, recordant que han de respectar la normativa de trànsit en  creuar la via pels llocs habilitats.
 
El regidor de Mobilitat i Seguretat, Juanjo Baños, ha recordat que "Mollet suma ja 15 anys sense tenir cap accident amb morts al nucli urbà i continua sense presentar cap punt negre a la ciutat". Baños atribueix, en gran mesura, aquestes "bones" dades a "les campanyes de sensibilització, educació viària i mobilitat que es duen a terme des de l’Ajuntament de Mollet en col·laboració amb la Policia Municipal".

Edicions locals