Una alumna de l'Escola Can Vila guanya el 41è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Al concurs s’hi han presentat 182 escoles de tot Catalunya

Societat

L'obra guanyadora del 41è Concurs BBVA de Dibuix Escolar
L'obra guanyadora del 41è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Una alumna de l'Escola Can Vila de Mollet s'ha endut el 41è Concurs BBVA de Dibuix Escolar. Es tracta de la Noemí Gutiérrez Prieto, de 15 anys i veïna de Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental. L’objectiu del seu dibuix era sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de les abelles.

L’Escola Municipal d’Educació Can Vila de Mollet es va presentar al concurs de l’entitat bancària amb diversos dibuixos del seu l’alumnat. La temàtica del certamen era sobre l'acció climàtica i cuidar el planeta. Un total de 182 escoles de tot Catalunya han participat en aquesta edició.

La regidora de Serveis Socials i vicepresidenta de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, Ana María Díaz, ha expressat la seva satisfacció pel guardó perquè “demostra la feina constant i ben feta de l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila envers el seu alumnat”.

L’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) gestiona quatre centres, un dels quals és l’Escola Can Vila, d’àmbit comarcal. El centre acull 160 alumnes, d’entre 3 i 21 anys, amb discapacitat intel·lectual.

La finalitat és que l’alumnat aconsegueixi la màxima autonomia en tots els aspectes, tant personal, social, com educatiu. Alhora que busquen desenvolupar al màxim les seves capacitats per tal d’obtenir la plena integració a la societat.

Edicions locals