El Jardinet acollirà divendres l'espectacle 'Filosofía Amena'

Serà a les 20 h i les entrades tenen un preu d'entre 13 i 15 euros

Cultura

El Jardinet acollirà divendres l'espectacle 'Filosofía Amena'
El Jardinet acollirà divendres l'espectacle 'Filosofía Amena' | Colectivo Ameno

El CRA'P (Pràctiques de Creació i Recerca Artística) i el Casal Cultural de Mollet han programat un nou espectacle al Jardinet. Es tracta de Filosofía amena, a càrrec del Colectivo Ameno. Marc Rodrigo, únic integrant de la companyia, representarà divendres 22 d'abril a les 20 h una conferència en què la filosofia serà ben present, tant com l'humor.

Filosofía amena és una conferència que barreja la filosofia i l'espectacle. Una conferència de filosofia molt amena en la qual es llancen preguntes, es practica l'humor, l'amor, la poesia, la màgia i la numerologia. Per al conferenciant és la seva gran, potser la seva única oportunitat; la d'escapar, alliberar-se, fer amics, canviar de vida. I és que per a la filosofia sempre pot haver-hi altres camins, sempre es pot pensar i viure d'una altra manera.

Les entrades tenen un preu de 15 euros –13 € per als socis del Casal Cultural i per als col·laboradors i associats de CRA'P– i es poden reservar trucant als telèfons 93 593 11 74 o 690 216 302, o enviant un correu electrònic a [email protected]

Fe d'errates: En la darrera edició en paper del Mollet a mà s'indicava, erròniament, que les entrades per a l'espectacle eren gratuïtes. Tanmateix, els tiquets tenen un preu d'entre 13 i 15 euros.

Edicions locals