Mollet celebra diumenge la Festa Verda i de la Biodiversitat

La cita serà de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell

Societat

Mollet organitza, un any més, la Festa Verda i de la Biodiversitat. La cita serà el diumenge 1 de maig, de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell. Hi haurà activitats per a totes les edats i gustos amb l'objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat.

Entre les activitats previstes en aquesta nova edició hi haurà un taller d’hort urbà, activitats adreçades al compost, al planter i a la cuina saludable, un tast de la melmelada de taronges de Santa Rosa, l’exposició “Som gent de profit”, que es farà al Centre Cívic de Can Borrell, el taller “Som gent de profit” (de les 11 h a les 11.30 h i de les 11.45 h a les 12.15 h amb inscripció prèvia al mateix Centre Cívic de Can Borrell), una iniciació a l’scotter on s’ensenyarà a patinar al circuit dirigit pels riders del Team Radical360, o l’espectacle “La Botigueta” a càrrec de Tanaka teatre.

"Fem aquesta Festa per apropar el projecte de Ciutat Verda que tenim a Mollet del Vallès, un projecte que no pot ser impulsat únicament per l’Ajuntament, sinó que cal que tota la ciutadania hi estigui implicada. Per aquest motiu, estem especialment satisfets per la participació de diversos agents comunitaris de la ciutat en l’àmbit educatiu, esportiu, social o mediambiental", destacava el regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto.  

La Festa Verda i de la Biodiversitat de Can Borrell està organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb la col·laboració de Viles Florides; Consorci de Gallecs; Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental; Diputació de Barcelona; Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i Agència de Residus de Catalunya i l’INS Gallecs. 

Edicions locals