L'Ajuntament finalitza les obres de remodelació de l’avinguda Llibertat

El pròxim dimarts 24 de maig tornaran a instal·lar-s'hi les parades del mercat setmanal

Societat

L'Ajuntament finalitza les obres de remodelació de l’avinguda Llibertat
L'Ajuntament finalitza les obres de remodelació de l’avinguda Llibertat

El proper dimarts 24 de maig el mercat setmanal torna a l’avinguda Llibertat. Després de tres mesos de treballs de reforma, han finalitzat les obres que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa a principis de febrer per millorar l’avinguda Llibertat, en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, una de les principals artèries de la ciutat. Unes obres que han consistit, principalment, a millorar l’accessibilitat i modernitzar aquesta via.

Les obres han consistit en la millora de l’accessibilitat a les cruïlles de l’avinguda Llibertat amb els carrers Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran i també han comportat millores a la mobilitat a l’avinguda Llibertat.

Així mateix, també s’ha construït una plataforma elevada en el pas de vianants situat a la cruïlla amb el carrer Berenguer III i s’ha reformat la parada de taxis amb la instal·lació d’una nova marquesina.

A més a més, es van fer les connexions necessàries dels nous embornals del clavegueram des de la cruïlla amb Berenguer III fins al passatge Sant Miquel com a conseqüència del pas de vianants elevat en aquest tram de l’avinguda Llibertat.

El cost total de l’obra ha estat de 200.000 €.

La coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, ha explicat que “ha estat una gran obra que era molt necessària perquè no s’ha limitat a asfaltar el carrer, sinó que ha estat una reforma i la modernització del carrer”.

Dionisio ha afegit que “des de l’Ajuntament som conscients que totes les obres generen molèsties, però la ciutat no es pot aturar i per això agraeixo la comprensió que ha tingut el veïnat”.

Edicions locals