Mollet recupera els Patis Oberts

Serà a partir d'aquest divendres 3 de juny al Papasseit i Col·legis Nous

Societat

Mollet recupera els Patis Oberts
Mollet recupera els Patis Oberts

L’Ajuntament de Mollet del Vallès tornarà a obrir els patis de les escoles Joan Salvat Papasseit i Col·legis Nous a partir d'aquest divendres 3 de juny, després de l'aturada per la pandèmia.

Així, durant el mes de juny els patis estaran oberts divendres, de 16.30 a 21 h, i dissabte i diumenge, d'11 a 14 h i de 16 a 21 h.

De l’1 de juliol al 4 de setembre, estaran oberts els dimecres, dijous i divendres de 16 a 21 h, i els dissabtes i diumenges d'11 a 14 h i de 16 a 21 h.      

Pel que fa el període de vacances, de l’1 al 14 d’agost tancarà el pati de Col·legis Nous i del 15 al 30 tancarà el del Salvat Papasseit.

L'Ajuntament recorda que existeix una normativa a complir per fer un bon ús de l'espai com és respectar el mobiliari i el material esportiu, utilitzar les papereres i els contenidors, no consumir begudes alcohòliques ni entrar ampolles de vidre, no introduir animals, no fumar, compartir l’espai amb respecte, i no usar ni bicicletes ni patinets dins del recinte. A més, els menors estaran a l’espai sota la responsabilitat  dels seus tutors.

L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Per al regidor d’Educació, Raúl Broto “després d’aquests dos anys de pandèmia, l’Ajuntament de Mollet, conjuntament amb les direccions dels dos centres, hem cregut convenient recuperar aquesta iniciativa per oferir als molletans i a les molletanes, especialment als més joves, més espais d’esbarjo a la nostra ciutat”.

Edicions locals