Mireia Dionisio, escollida nova alcaldessa de Mollet

La socialista va aconseguir els vots dels regidors del PSC, Podem, Junts i Cs

Política

Mireia Dionisio, escollida nova alcaldessa de Mollet
Mireia Dionisio, escollida nova alcaldessa de Mollet | Aj. Mollet

Mireia Dionisio va ser escollida nova alcaldessa de Mollet del Vallès en un ple extraordinari, celebrat aquest divendres, que va aplegar més d’un centenar de persones a la sala de plens de la Casa de la Vila. La socialista va aconseguir els vots dels regidors del PSC, Podem (al govern) i també de Junts i Ciutadans. 

Després de rebre la banda i la vara d’alcaldessa, va prometre el càrrec. A la seva primera intervenció, Mireia Dionisio va assegurar que “estimo Mollet i m’apassiona la meva ciutat. De punta a punta i cadascun dels seus barris i racons. És el lloc on vaig néixer i és el lloc on tinc tota la meva vida”.

La nova alcaldessa va deixar clar que treballarà amb “compromís, constància i humilitat per aconseguir que, malgrat els reptes i les amenaces, tots els molletans i les molletanes tinguin les mateixes oportunitats que he tingut jo”. Mireia Dionisio també es va dirigir als grups municipals: “Us estenc la mà per parlar, aportar i construir”.

En el seu discurs va tenir paraules d’agraïment cap a familiars, amics, companys de partit i al que ha estat fins ara l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

Ara Mollet-ERC-MES-AM va presentar com a candidata Marta Vilaret. Així mateix, Mollet en Comú també va presentar com a candidata Marina Escribano. 

Mireia Dionisio és la quarta alcaldessa que té la ciutat, després d'Anna Bosch, Carme Coll i Montserrat Tura.

Edicions locals