L'Ajuntament pren mesures davant l'onada de calor i avança l'obertura de les fonts lúdiques i de la piscina municipal

Les fonts començaran a brollar a partir de divendres, mentre que la piscina exterior de Ca n'Arimon obrirà dissabte

Societat

Davant l’onada de calor extrema que s’està patint aquests dies, l'Ajuntament de Mollet ha decidit prendre mesures i avançar les dates d’obertura de les fonts lúdiques i de la piscina de Ca n’Arimon. Així mateix, el bus urbà serà gratuït de dimecres a dissabte entre les 11 i les 18 h, hores de màxima calor.

Davant l’onada de calor que la ciutat està patint aquests dies es posen en funcionament les fonts de la rambla Balmes, el parc dels Colors i la Dona d’Aigua el proper divendres 17 de juny, avançant la seva data d’entrada en funcionament.

Mentre que les fonts ornamentals situades al Parc de les Pruneres, es posaran en marxa el dia 2 de juliol un cop finalitzin els treballs de manteniment i seguretat de les instal·lacions.

Pel que fa a la piscina exterior municipal de Ca n'Arimon, ha avançat la seva obertura una setmana i obrirà a partir de dissabte 18 de juny.

Així mateix,  com a mesura per protegir de la calor a la ciutadania en els desplaçaments davant de l’onada de calor, l’Ajuntament també ha arribat a un acord perquè el bus urbà sigui gratuït entre les 11 del matí i les 6 de la tarda de dimecres a dissabte durant aquesta setmana.

L'Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania els equipaments municipals on descansar i està fresc una estona, convertint-se en refugis climàtics.

Edicions locals