L'Ajuntament de Mollet demana extremar la precaució davant l'elevat risc d'incendis

El consistori ha fet públic un BAN a través del qual es demana a la ciutadania un ús responsable del material pirotècnic

Societat

Davant la situació de risc d’incendis provocat per la festivitat de Sant Joan i les elevades temperatures d’aquests dies, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha fet públic un BAN a través del qual es demana a la ciutadania un ús responsable, cívic, restringit i controlat de tota mena de material pirotècnic.
 

L’Ajuntament ha publicat aquest BAN davant la proximitat de la celebració d’aquesta festivitat de Sant Joan i amb motiu de l’augment del risc d’incendis durant els mesos d’estiu, amb mesures preventives per evitar-los. El BAN estarà vigent fins al 15 d’octubre i prohibeix encendre foc per a qualsevol, amb qualsevol finalitat, als terrenys forestals del terme municipal i a 500 metres al voltant, fins al 15 d’octubre, així com llençar objectes encesos.

També veda que s'aboquin escombraries o restes de qualsevol mena que puguin causar l’inici d’un foc; llençar qualsevol classe de pirotècnia o artefactes que continguin foc i utilitzar bufadors o objectes similars en les obres que es facin en les vies de comunicació que travessin aquests terrenys.

A més, es recorda la necessitat d’alertar de qualsevol senyal de possible incendi al telèfon d’emergències, el 112.

Edicions locals