Quim Masferrer i Toni Albà, les referències teatrals

'Bona gent' i 'Bufonant' seran els xous dels dos actors, que es podran gaudir a l'Envelat i a la plaça de Pau Casals respectivament; Masferrer, a banda, serà l'encarregat del pregó

Cultura

| Quim Masferrer

Dues cares reconegudíssimes a Catalunya encapçalen l'escena teatral de la festa molletana. En Quim Masferrer en serà el pregoner dissabte al vespre.

Des del balcó de l'Ajuntament antic probablement no hi faltarà allò de Gent de Mollet, sou molt bona gent, però on està garantit que ho pronunciarà serà a l'Envelat –pista exterior del Pavelló de Riera Seca– diumenge a partir de les 22 h amb la representació de l'espectacle Bona Gent –les entrades tenen un preu de 2 euros–. En aquest xou, el polifacètic artista i presentador d'El Foraster, de TV3, Quim Masferrer, continuarà homenatjant el públic.

De pregoner a expregoner, en Toni Albà també hi actuarà. El vilanoví va fer els pregons del 2004 –interpretant l'aleshores rei Joan Carles I– i del 2011 –encarnant José Mourinho i, quina casualitat, només tres dies després del famós dit a l'ull del portuguès a Tito Vilanova–. Enguany, Albà representarà el seu espectacle Bufonant, programat per la Colla Morada el dilluns 22 d'agost a les 22 h a la plaça de Pau Casals.

A Bufonant es podrà gaudir d'un viatge sorprenent al fons de la creació teatral, amb un bufó evolucionant en l’espai buit; un actor descobrint els personatges que interpretarà al mateix temps que els espectadors; un clown provocant el públic perquè s’impliqui en l’espectacle com no ho ha fet mai; un comediant deixant que els espectadors el provoquin per crear un espectacle total...i tot representat per Albà.

Edicions locals