Protagonisme circense en les propostes per als més petits

Serà el dimarts 23 d'agost a partir de les 18 h

Cultura

Protagonisme circense en les propostes per als més petits
Protagonisme circense en les propostes per als més petits | La Suricata Circus

Hi ha un bon grapat d'activitats organitzades i pensades especialment per a la canalla. L'Ajuntament ha programat una tarda de circ amb les companyies Los Herrerita, Duo Laos, Yldor Llach, Silver & Gold i La Suricata Circus el dimarts 23 d'agost a partir de les 18 h.

Alhora, compta amb una doble sessió de cinema a la fresca el diumenge a les 21.30 h amb els films Llunàtics i Spider-man: No way Home; i amb diverses propostes per acabar ben xops, com la festa Corsaris de l’Escuma amb la Cia. Xip Xap (diumenge a les 12 h), la Gran Aquafesta de la Cia. Més Tumacat (dilluns a les 12 h) i l'Aiguafest Parc Refrescant (dimarts a les 11 h). Tot plegat, al parc de les Pruneres.

Les Colles de Morats i Torrats també hi aposten fermament pels actes infantils. Dels de la teca en destaca la jornada del dimarts 16 a les pistes d'atletisme, amb els inflables i la gimcana infantil, entre d'altres. Els del mam destaquen com a novetat el Toc Toc Jocs, una instal·lació de jocs grans fets amb portes velles recuperades i que es podrà gaudir divendres a les 17.30 h a la plaça Pau Casals.

Edicions locals