Las Migas i Judit Neddermann i Vernat, al Mercat Vell

El duet format per Neddermann i Vernat actuarà dilluns a les 22.30 h i Las Migas diumenge a la mateixa hora

Cultura

Las Migas
Las Migas

El quartet Las Migas aterra a Mollet amb nou disc, 'Libres', i Judit Neddermann pujarà a l'escenari de la festa acompanyada del també cantant, compositor i productor musical Vernat.

Libres és el cinquè àlbum de Las Migas, una col·lecció de 10 cançons amb influència de la música negra americana i que compta amb col·laboracions destacades com la de Charly Cuevas, baixista d'El Niño de la Hipoteca i Oriol Riart, guitarrista de The Black Barbies. L'actuació del quartet de flamenc format per Marta Robles a la direcció, composició i guitarra, Carolina, La Chispa, a la veu, Alicia Grillo a la guitarra, i Roser Loscos al violí es podrà veure diumenge, a les 22.30 h. Mentre que el duet de la cantant i compositora barcelonina Judit Neddermann i el membre i també fundador del grup de neo-pop Curos, Vernat, actuarà dilluns, a les 22.30 h al Mercat Vell. Un projecte que de moment només es pot gaudir en directe i que neix de les ganes de tots dos artistes de fer música plegats.

Propostes locals i una de "freak"

Per altra banda, com ja mana la tradició, dijous la nit estarà amenitzada pels grups locals. L'Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) organitza aquesta activitat que tindrà lloc a partir de les 20 h al Parc de les Pruneres. Així mateix, la festa d'enguany també comptarà amb una proposta musical un pèl freak. Leticia Sabater, qui es va fer coneguda durant l'època dels 90 com a presentadora de programes infantils, actuarà al parc de les Pruneres dijous a les 22 h. El concert de qui va fer popular la frase "con mucha marcha" i que des de fa uns anys estrena videoclips i singles d'estiu provocadors i amb poca roba, l'organitza la Colla dels Morats i Chipiron Clan.

Edicions locals