Desena victòria morada al repte de les colles

La darrera prova, el ball del fanalet, va ser decisiva

Cultura

Desena victòria morada al repte de les colles
Desena victòria morada al repte de les colles

La Colla Morada ha estat la guanyadora de la competició de festa major, assolint així el seu quart triomf consecutiu i retallant distàncies davant del folgat avantatge amb el qual comptaven els torrats fins al 2016.

Els sis punts de diferència d'aleshores s'han reduït fins al dos. Amb tot, cal destacar que la victòria morada d'enguany ha estat molt ajustada, fins al punt que el ball del fanalet n'ha estat clau.

Abans de la prova, el presentador ja deixava entreveure la situació del moment, advertint que amb la prova final s'estava disputant molt més que un punt, i que podia ser decisiva. Ho era, i els 104 fanalets morats encesos, davant dels 93 de torrats, van fer esclatar l'alegria entre els molletans que idolatren la Santa Teca.

A banda d'aquesta prova, els morats van guanyar set punts més en les següents activitats: capta de sang, garrinada masculina, les tres curses en roba interior, l'engrescada i la despertada. Els set punts torrats han estat per l'estirada infantil del cotxe, les garrinades infantil i femenina, els corregots infantil i adult, l'afartada i el punt per a la colla més innovadora i original de la gresca.

Edicions locals