L'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats guardonat amb un Premi Solidari ONCE

L'entrega dels guardons se celebrarà el pròxim 24 de novembre a Barcelona

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha estat un dels guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2022. El Consistori s'ha endut el guardó per la tasca de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats. Han estat cinc els guardonats d'aquesta edició, sent el de Mollet l'únic ajuntament premiat.

Els Premis Solidaris ONCE han reconegut l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, constituït l'any 1990, per la seva tasca d'organisme autònom que ofereix diferents serveis d'atenció directa per a la millora de la qualitat de vida, la prevenció, l'autonomia personal, la inclusió social i per sobre de tot, el benestar de les persones amb discapacitat.

A banda de l'Ajuntament de Mollet, en aquesta edició també han estat premiats l'entitat Amics de la Gent Gran, el Diari de la DisCapacitat, la presidenta d'Aura Fundació i Down Catalunya, Glòria Canals, i l'empresa de supermercats Bonpreu Esclat. 

Aquests guardons tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que fan una tasca solidària i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. 

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya se celebren des de l'any 2001. Des de llavors, han estat guardonats, entre altres, Miquel Martí Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicente Ferrer i Pasqual Maragall. 

L'acte d'entrega dels guardons d'aquesta edició se celebrarà el pròxim 24 de novembre a l'Auditori d'ONCE Catalunya, situat a la Gran Via de Barcelona.

Edicions locals